Home > Compania

Compania

Înfiinţată în anul 2010, compania Professional Recycle s-a impus rapid ca unul dintre marii reciclatori de PET din România. Prin seriozitate şi profesionalism, prin calitatea produselor și a serviciilor sale, a câştigat încrederea partenerilor externi şi a creat relaţii solide de afaceri. O consecinţă directă a activităţii noastre este păstrarea unui mediu înconjurător mai curat şi protejarea naturii. PET-urile pot fi considerate ca neagresive pentru natură, atâta timp când sunt colectate. COLECTAREA – acesta este cuvântul cheie.

În cazul în care plasticul rămâne în pământ sau în apă el are nevoie de peste 800 de ani pentru a se degrada. De asemenea, atunci când este ars acesta emană gaze toxice în atmosferă. Iată de ce este foarte important ca PET-urile să fie reciclate. De altfel, creearea unui nou produs din material reciclat înseamnă un consum mai mic de energie faţă de producerea sa din materie primă.

Professional Recycle este interesată permanent în achiziţia de PET-uri balotate, care sunt apoi transformate în fulgi PET.